Top

Creëer jouw badass leven door alle bullshit excuses die je jezelf verteld aan de kant te schuiven en zet eindelijk die stap die je zo eng vind om te zetten.

Je hebt grote wilde dromen, af en toe kom je een stapje vooruit maar niet tot je gewenste resultaten. Het lukt je maar niet om los te breken en je wilt zo graag, maar het voelt alsof iets je continue terugduwt. Zou het niet fuckin’ chill zijn als iemand jou bij de hand pakt, jou die extra schop onder je bil geeft en handvaten toereikt zodat je eindelijk een grote sprong vooruit maakt?

ALS JIJ NIET HET GEVOEL HEBT DAT JE AAN HET VLAMMEN BENT DAN KUN JE OOK WEINIG VUUR VERWACHTEN IN JE LEVEN. JIJ BENT DE HARDE KERN, JIJ BENT DE MOTOR.

Wil jij jouw leven next level brengen maar heb je geen idee hoe?
Voelt je leven als een oneindige cirkel en weet je gewoon echt niet meer hoe je los kunt breken?
Wil je zo graag next level gaan maar mis je de juiste kruiden?
Ik weet bijna zeker dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

In de online cursus THE RADICAL SHIFT begeleid ik jou, door middel van video’s, 6 weken lang naar ‘the front seat of your own life’ door jou weer te laten connecten met jezelf zodat je weer volledig in je kracht komt te staan. Zolang er een knik in de tuinslang zit kun je de planten geen water geven, snap je?
In 6 stappen ga ik jou klaarstomen voor THE RADICAL SHIFT!

I SEE YOU! DON’T HIDE. Je bent zo om je heen aan het zoeken en uit paniek om je heen aan het grijpen, maar het antwoord heb je al. Je moet alleen al die stof van je voorruit vegen zodat je de weg weer helder kunt zien.

In deze cursus gaan we onszelf eerst even helemaal terugtrekken in onszelf. We gaan aan de slag met je mindset, je zelfvertrouwen, je angsten, je gaat uitzoeken waar jij nou écht happy van word, we gaan stap voor stap die excuses en blokkades doorbreken zodat je de kracht hebt om je eigen paden te creëren. Je gaat jezelf echt klaarstomen voor die grote sprong uit je comfortzone. Samen gaan we stretchen en onszelf warm maken voor THE RADICAL SHIFT.

Na de cursus THE RADICAL SHIFT:

– Heb je de juiste mindset om door te pakken en je niet meer zomaar uit het veld te laten slaan

– Ben je weer terug in je kracht om de vervolg stappen te zetten richting jouw badass leven

– Heb jij die endless circle doorbroken

– Heb jij de sprong gemaakt uit je comfortzone

– Weet jij precies hoe je je leven kunt vormgeven in alignment met jezelf

– Weet je duidelijk welke richting je op moet huppelen

De pilot editie van de cursus start op maandag 19 oktober. Bij de pilot editie zit ook een 1-op-1 powersessie (twv €77,77) van mij. Voorafgaand aan de cursus heb je een persoonlijk moment met mij om alvast de energie er goed in te blazen, ik ga je helemaal klaarstomen voor die Radical Shift!

Deze investering in jezelf kost:
Exclusive early bird ticket (t/m 6 sept): €99,- excl. btw
Regular early bird ticket (7 sept t/m 20 sept) : €111,- excl. btw
Normal ticket ticket (21 sept t/m 4 okt): €222,- excl. btw

Hi, ik ben Leena en ik ben een multi-passionate creatieve ondernemer. Ik vind het altijd lastig om mezelf in een hokje te stoppen want ik doe ontzettend veel verschillende dingen, ze hebben allemaal één ding gelijk en dat is ‘ik doe ze allemaal vanuit mijn hart’. Doordat we zo gewend zijn dat we onszelf één of een aantal hele specifieke labels ‘moeten’ geven heb ik lang het gevoel gehad ‘lost’ te zijn. Wie ben ik nou eigenlijk? Wat hoor ik te doen? Welk pad moet ik bewandelen? Het voelde altijd alsof ik 10 verschillende kanten opging, allemaal tegelijkertijd.

Na 10 jaar strugglen ben ik eruit gekomen en begrijp ik eindelijk waarom ik me zo verdwaald voelde… Het is zelfs super logisch dat ik niet wist welk pad ik moest kiezen. Mijn pad is namelijk nooit eerder bewandeld, ik moet ‘em zelf creëren. Sterker nog, ik WIL ‘em zelf creëren want al die andere paden die al ready liggen resoneren niet met wie ik in de kern ben.

Maar om buiten die kaders van de maatschappij te wandelen moet je sterk in je schoenen staan. En dat is precies waar ik jou bij kan helpen.